Tatarák z červené řepy

Tatarák z červené řepy je vynikající a zdravá alternativa hovězího tataráku, vhodná jako předkrm nebo pohoštění na topinky či kanapky.
Doba přípravy10 minut
Doba tepelné úpravy1 hour
Celkový čas 1 hour 9 minut
KategoriePředkrmy
KuchyněČeská kuchyně
Počet porcí 8 porcí
Kalorie 71 kcal

Ingredience
  

  • 2 červené řepy
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • olivový olej
  • sůl
  • mletý pepř
  • sójová omáčka podle chuti
  • 1 lžička hořčice podle chuti
  • 1 lžička kečupu podle chuti

Postup přípravy
 

  • Řepu očistíme, zabalíme do alobalu a pečeme na 180 °C doměkka.
  • Necháme vychladnout, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle.
  • Přidáme cibuli, česnek a ostatní suroviny dle chuti.
  • Mažeme na topinky potřené česnekem.