Pangasius na citronu a rozmarýnu

Šťavnatý pangasius pečený v alobalu s plátky citronu, máslem a větvičkou rozmarýnu. Jednoduché a rychlé jídlo hotové za půl hodiny.
Doba přípravy5 minut
Doba tepelné úpravy30 minut
Celkový čas 35 minut
KategorieRyby
KuchyněČeská kuchyně
Počet porcí 3 porce
Kalorie 287 kcal

Ingredience
  

  • 300 g filetů z pangasia
  • 1 citron
  • sůl
  • větvička rozmarýnu
  • 3 plátky másla

Postup přípravy
 

  • Do zapékací misky připravíme alobal, vložíme posolené filety pangasia, pokapeme šťávou z půlky citronu.
  • Druhou půlku citronu nakrájíme na kolečka a poklademe na filety, na každý kousek pangasia plátek másla a nahoru větvičku rozmarýnu.
  • Zabalíme do alobalu a pečeme 20 minut. Pak alobal rozevřeme a zapečeme dozlatova ještě 10 minut.

Poznámky

Velice chutné k vínu.