Zpět na recept
Vytisknout
Obrázek receptu
Poznámky
Menší
Normální
Větší
Šťavnatý pangasius pečený v alobalu s plátky citronu, máslem a větvičkou rozmarýnu. Jednoduché a rychlé jídlo hotové za půl hodiny.
Vytisknout recept
Vytvořit pin
Doba přípravy
Doba přípravy
5
minut
min.
Doba tepelné úpravy
Doba tepelné úpravy
30
minut
min.
Celkový čas
35
minut
min.
Kategorie
Kategorie
Ryby
Kuchyně
Kuchyně
Česká kuchyně
Počet porcí
3
porce
Kalorie
287
kcal
Ingredience
300
g
filetů z pangasia
1
citron
sůl
větvička rozmarýnu
3
plátky másla
Postup přípravy
Do zapékací misky připravíme alobal, vložíme posolené filety pangasia, pokapeme šťávou z půlky citronu.
Druhou půlku citronu nakrájíme na kolečka a poklademe na filety, na každý kousek pangasia plátek másla a nahoru větvičku rozmarýnu.
Zabalíme do alobalu a pečeme 20 minut. Pak alobal rozevřeme a zapečeme dozlatova ještě 10 minut.
Poznámky
Velice chutné k vínu.