Tvarohovo-ředkvičková pomazánka

Ředkvičky dodají pomazánce svěží ostrost, zatímco tvaroh a tavený sýr ji zjemní. Chuť doplní smažená cibule a vejce.
Doba přípravy5 minut
Doba tepelné úpravy10 minut
Celkový čas 15 minut
KategoriePomazánky
KuchyněČeská kuchyně
Počet porcí 1 dávka
Kalorie 918 kcal

Ingredience
  

  • 1 svazek ředkviček
  • 250 g tvarohu
  • sůl
  • mletý pepř
  • 160 g taveného sýra
  • 1 cibule
  • máslo
  • 2 vejce

Postup přípravy
 

  • Na másle zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli.
  • Přidáme nastrouhané ředkvičky.
  • Vmícháme vajíčka, osolíme a opepříme.
  • Necháme vychladnout.
  • Vmícháme tavený sýr a tvaroh.
  • Rozmixujeme tyčovým mixérem.