Feferonkový salát: Originální recept podle československé státní normy
Při pátrání po zapomenutých pokladech kulinářského dědictví jsme narazili na jednu z nejvýraznějších studených lahůdek - feferonkový salát.
Svíčková omáčka: Kulinářský skvost české kuchyně s bohatou historií
Svíčková omáčka je tradiční český pokrm, který se skládá z hovězí svíčkové a krémové smetanové omáčky. Je podávána s knedlíky a brusinkami.
Bramborový salát: Klenot české kuchyně na vašem talíři
Bramborový salát je tradiční český pokrm, který se skládá z nakrájených brambor, kyselých okurek a cibule smíchaných s krémovou omáčkou.
Vepřo knedlo zelo: Česká klasika, která zaručí „chuťový orgasmus“
Vepřo knedlo zelo je tradiční český pokrm, který spojuje výraznou chuť vepřového masa, houskových knedlíků a kyselého zelí.